TourPass

Cadoul perfect pentru alergătorul tău drag

Oferă cuiva special cadoul prin care se poate bucura de competiția favorită din circuitul Run Romania. Astfel oferi o bucurie fără grija că nu va putea participa la competiția aleasă.

Tu alegi numărul de înscrieri pe care îl dăruiești iar persoana care se va bucura de acest cadou special poate opta pentru oricare din cursele de 10k, semimaraton sau maraton de la evenimentele majore de alergare stradală din România: București, Brașov, Cluj, Iași sau Timișoara.

TourPass 2020

1 competiție

120 lei

TourPass 2020

2 competiții

230 lei

TourPass 2020

3 competiții

340 lei
Întrebări frecvente
Primesc un voucher sau o dovadă pe care să o dau persoanei dragi?

În aproximativ 24h de la confirmarea plății vei primii un email cu voucherul alăturat pe care îl poți printa sau trimite electronic către persoana dragă.

Pănă când pot fi cumpărate voucherele cadou?

Voucherele cadou pot fi cumpărate până la data de 10 ianuarie 2020.

Cum se poate înscrie persoana care primește voucherul?

Pentru folosirea voucherului cadou persoana care îl primește trebuie să scrie un email care să conțină codul voucherului precum și cursele la care dorește să participe (evenimentul și cursa/distanța). El va primii pentru fiecare cursă un cod pe care îl va putea folosi la înscriere pentru a avea înscrierea gratuită.

Cât timp este valabil voucherul?

Atât revendicarea cât și înscrierea la cursele aferente trebuiesc realizate până la 31 ianuarie.

Odată revendicat voucherul, se pot face schimbări între evenimente și/sau curse?

Odată revendicate înscrierile ele sunt considerate la fel ca înscrieri normale la evenimentele respective. Asta presupune că se vor aplica condițiile specifice de la fiecare cursă pentru anularea/schimbarea înscrierilor respective.